Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Jazykové kurzy angličtiny v Anglii

Velká Británie je  dlouhodobě nejoblíbenější destinací, kterou si studenti vybírají pro studium angličtiny. Jazykové kurzy jsou zde velmi rozmanité a lze je absolvovat téměř v každém větším městě. 

Anglie je největší a nejlidnatější částí Spojeného království Velké Británie a Severního Irska. Hlavní město Londýn je oblíbenou destinací pro cestovatele i studenty angličtiny. 


Foto: Londýn

Položili jsme odborníkům z jazykové agentury Channel Crossings několik otázek týkajících se jazykových kurzů v zahraničí. 

Jak se můžu dopravit na kurz do Velké Británie? 

Co se týká dopravy, je Anglie lehce dostupná z celé Evropy a z Prahy dokonce několika přímými lety. Z Prahy lze doletět do většiny velkých anglických měst za pouhé dvě hodiny. Možná i právě proto je Anglie mezi studenty tolik oblíbená. Na kurz angličtiny je ale možné dojet i pravidelnou autobusovou linkou z Prahy. Doprava po Anglii je jednoduchá, zajišťuje ji bohatá síť vlaků a autobusů. Pravidelné autobusové a vlakové linky spojují všechna letiště s okolními městy a také jednotlivá města mezi sebou. Nejznámější dopravní společností je bezesporu National Express.

Kde všude se můžu angličtinu ve Velké Británii učit?

Malebná jižní Anglie je určitě nejvíce navštěvovanou částí Velké Británie. Kromě Londýna se většina významných a velkých měst nachází na pobřeží, tudíž jsou pro české studenty atraktivní svou přímořskou polohou. Brighton, Eastbourne, Worthing, Portsmouth, Chichester a Bournemouth, to všechno jsou města, kde lze absolvovat kurzy angličtiny. Města jsou dobře dostupná díky nedalekému letišti Londýn Gatwick. Z letiště už je to jen chvilka cesty autobusem, vlakem nebo taxi transferem na jižní pobřeží. 

Můžete nám doporučit nějaké konkrétní města a školy nebo žhavé tipy na příští sezónu? 

Z naší nabídky vybíráme: 

Angličtina v St Giles Eastbourne

Na škole lze studovat od 14let, Eastbourne je klidné malé město, vše se zde nachází v pěší vzdálenosti. Na školu máme výborné reference.


Foto: Brighton

Angličtina v St Giles Brighton

Škola určena studentům 16+, nachází se v oblíbeném multikulturním a studentském městě, má velmi dobře vedené kurzy a výborné reference. 

Škola St Giles nabízí vedle standardních kurzů angličtiny i jazykové kurzy určené manažerům a motivovaným studentům v tzv. Platinum centru, které se nachází přímo v budově školy. Kurzy mohou být všeobecné i specializované, především na obchodní angličtinu. Výuka probíhá v miniskupinkách max. 5 studentů nebo individuálně, možná je i kombinace obojího. Minimální věk  studentů je 21 let.

Kurzy angličtiny za zvýhodněnou cenu ve škole CES Worthing

Hledáte-li jazykovou školu s výborným poměrem cena/výkon, zvolte CES Worthing. Škola v malém městě s cenově výhodnými kurzy nabízí ubytování v hostitelských rodinách v pěší vzdálenosti. Určitě oceníte rodinnou atmosféru. 

7 týdnů angličtiny za skvělou cenu v Chichester College

Z nabídky Chichester College doporučujeme cenově výhodné prázdninové kurzy v délce 7 týdnů, které jsou z části dotované z EU. Náš tip: Hostitelské rodiny v pěší vzdálenosti, intenzivní kurzy, bezkonkurenční cena celého programu!

Kurzy odborné angličtiny v BSI Bournemouth

Specializované kurzy na IT, marketing, cestovní ruch, právo, medicínu, obchodní AJ, přípravy na zkoušky a mnoho dalšího.
Menší škola v oblíbeném přímořském městě, autobusem dobře dostupném z Londýna.


Foto: Exeter

Pokud mě lákají jiné části Anglie, co byste doporučili? 

Pokud milujete přírodu a anglickou pohostinnost, jihozápadní Anglie je pro Vás to pravé. Hrabství Cornwall a Devon patří k nejkrásnějším oblastem Anglie, které rozhodně stojí za návštěvu. Města jsou dobře dostupná autobusem z Londýna nebo z letiště v Bristolu, kam létají přímé levné lety z Prahy se společností easyJet. 

Angličtina v SIS Sidmouth 

Vynikající rodinná škola s kurzy pro děti, rodiny a kurzy pro učitele. Skvělé reference na hostitelské rodiny, vše v pěší vzdálenosti

Zvýhodněné balíčky angličtiny v Mayflower College Plymouth

Výhodné balíčky kurz a ubytování, léty ověřené kurzy pro děti a mládež a tradiční místo pro skupinový kurz pro mládež s doprovodem česky mluvícího vedoucího.


Foto: Mayflower

Každý měsíc pro vás od našich partnerských škol získáváme zvýhodněné nabídky kurzů po celé Británii. Přihlaste se k odběru novinek a dozvíte se o nich i vy!

- PR článek -

Channel Crossings 
Lazarská 8/13(budova E) 
120 00  Praha 2-Nové Město
Tel.: 210 215 340-1 

Skype: zahranici 
katalog@chc.cz 
www.chc.cz 
on-line nezávazná poptávka

Článek byl zobrazen 4 441 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko