Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Cestování s výukou jazyků, nejlepší kombinace jak se naučit mluvit anglicky

How are you? Nerozuměli jste nám? Nevadí. Zkoušeli jste někdy spočítat hodiny strávené nad učebnicí angličtiny? Kolik z toho bylo skutečné učení a kolik bezradné minuty pozorování prázdných políček, kdy vám prostě ne a ne naskočit, co po vás autoři cvičení chtějí. Takhle efektivně strávený čas nevypadá, co myslíte.

Vycestujte za rodilými mluvčími

Jazyk je především nástrojem komunikace. A kde jinde komunikovat lépe než v prostředí, v němž se cizí řečí přímo domluvíte? Zpočátku z vás zrovna brilantní lingvista určitě nebude, ale svou mateřštinou jste se také nedomluvili ještě v porodnici. Až vyrazíte s batohem na zádech vstříc novým dobrodružstvím za hranicemi, určitě bude cizí jazyk vaším nepostradatelným společníkem. A kde jinde se naučit cizí jazyk, než přímo mezi rodilými mluvčími.

jazykové pobyty v Anglii

Vyberte si správnou lokalitu

Angličtina je nejpoužívanější světový jazyk a mezi nejnavštěvovanější destinaci pro výuku jazyků patří bezesporu Anglie. S agenturou na jazykové pobyty v zahraničí vyrazte do méně známých míst jako je například The Language Gallery v Birminghamu (aktuálně TLG Birmingham nabízí až 30% slevu na kurzy při rezervaci do 30.4.2016). Brzo ovládnete skandování i v jazyce Shakespeara, takže si budete moci dosyta zafandit na zápase Aston Villa FC nebo West Bromiwch Albion. Dáváte přednost raději sladké chocolate? Maestro Cadbury položil výrobě téhle pochoutky základy už v 19. století.

To je vážně gól. Patříte mezi fanoušky fotbalu? Jako jasná volba pro Vás bude Manchester. Město proslulo fotbalovým klubem Manchester United FC. Učit se budete od rodilých mluvčích. Namluvíte toho s nimi opravdu hodně, poznávat angličtinu budete totiž simulací konkrétních situací namísto opakování neužitečných frází. Už jste někdy někomu potřebovali říct, že si ho neumíte představit v uniformě? (Tuto „praktickou” větu jsme skutečně objevili v jedné učebnici.) Chodit budete buď do The Language Gallery (TLG Manchester nabízí až 30% slevu na kurzy při rezervaci do 30.4.2016), případně do jazykové školy EC. K dispozici jsou i individuální kurzy přímo v domě lektora. Protože se bude moci věnovat pouze vám, věřte, že z vašich jazykových možností vyždíme netušené maximum.

Britský trojlístek našich tipů doplňuje Belfast a škola IH (škola nabízí 10% slevu z cen kurzů celoročně). Když se vám nepodaří potkat leprikóna, nuda v Belfastu i tak nehrozí. Výuku absolvujete v nádherné historické budově školy. Chození do školy vás sice budebavit, ale opominout rušný noční život v tomhle živém městě by byla škoda. Ve kterém pubu se sejdeme?

jazykové pobyty v Anglii

Cestování v kombinaci s výukou jazyka

Kromě výuky jazyka, které bude bezesporu požehnaně, máte prostor pro další aktivity. Mnohu studentů využívá svůj volný čas k cestování, nebo si najde vhodnou brigádu jako přivýdělek. Jak při cestování tak při práci nejlépe zužitkujete a procvičíte nabité vědomosti ze školy.

Na jakou agenturu se obrátit?

Vybírejte agenturu s tradicí a zkušenostmi. Agentura Bavard Languages za dobu působení vyslala za hranice České republiky již mnoho studentů. Garantují vám nejen nejnižší cenu kurzu, ale nabízejí hlavně osobní přístup a pomoc s výběrem toho nejlepšího programu.

- PR článek -

Článek byl zobrazen 4 824 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko