Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Čokoládové orgie v Londýně

Chcete cestovat a zažít něco neobyčejného? Milujete, když se vám kostička čokolády rozplývá na jazyku? Potom vyrazte ne největší výstavu čokolády do Londýna. Každému čokoholikovi se rozbuší srdce nejen nad lahodnými pralinkami, ale i čokoládovým uměním. Kdo nestíhá Londýn, nevadí! Příležitostí shlédnout čokoládu v jiném světle je každoročně více než dost v mnoha světových metropolích.

Podzimní Londýn v čokoládovém kabátu

Londýn láká na podzim do svého centra všechny čokoholiky, milovníky kulinářských specialit i módy. O víkendu 17. - 19. října 2014 se zde koná velkolepá výstava této sladké pochoutky. Doslova do čokoládového nebe se dostanete na výstavišti Olympia nedaleko Kensingtonského paláce.

Co vás na výstavě čeká?

Těšit se můžete na představení nových dobrot vašich nejoblíbenějších značek. Například čokoládovna Lindt se pochlubí novinkami ze své dílny. Můžete se účastnit živých ukázek výroby čokoládových pralinek a především workshopů, kde si sami vyzkoušíte, jak se s čokoládou pracuje a co vše z ní můžete vytvořit.

Pokud patříte mezi ty, kdo si čokoládu rádi vychutnávají, určitě se vám zalíbí degustace pod vedením odborníků, kteří vás zavedou do širokého vesmíru chutí.

Čokoládové orgie v Londýně

Vrcholem výstavy je módní přehlídka haute couture, kde vám významní módní návrháři Velké Británie předvedou modely inspirované čokoládou, ba co víc z čokolády přímo vyrobené. Čokoládu v netradičním pojetí budete moci shlédnout na galavečeru 16. října. O samotné modely ale nepřijdete ani během dalších dnů, budou v Olympii vystaveny všem návštěvníkům na odiv. Více informací o akci, termínech a vstupenkách se dozvíte na oficiálních stránkách čokoládové výstavy.

Užijte si prodloužený víkend v Londýně

Láká vás návštěva této výstavy? Užijte si v Londýně rovnou celý prodloužený víkend. Letenka na tento termín vás vyjde přibližně na 1 800 Kč. A v okolí můžete podniknout řadu výletů například do Kensingtonského paláce, uděláte si piknik v Hide Parku, vyfotíte se u Tower Bridge, Westminsterského opatství a večer zakončíte v některém z místních "pubů". Zkrátka výlet jak má být!

Nenechte si ho ale zkazit nepříjemnostmi. Vykradené hotelové pokoje, ztracená zavazadla na letišti nebo zranění vám pokryje cestovní pojištění. Nespoléhejte na to, že je to jen pár dní, cestovní pojištění do zahraničí se za těch pár desítek korun rozhodně vyplatí. Sjednat si můžete i online cestovní pojištění se slevou a máte ho skoro zadarmo.

Přišli jste o termín, nevadí, výstavu uvidíte i v dalších metropolích

Prošvihli jste termín výstavy v Londýně? Pokud si chcete čokoládové orgie užít za každou cenu, můžete je zastihnout ještě v těchto evropských metropolích:

• Monaco 10. - 12. říjen 2014
• Paříž 29. říjen - 2. listopad 2014
• Lyon 8. - 11. listopad 2014
• Cannes 23. - 25. listopad 2014
• Marseille 27. únor - 1. březen 2015

Zároveň vás určitě potěší, že výstava se každoročně opakuje.

- PR článek -

Článek byl zobrazen 2 966 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko